lunes, mayo 22, 2006

.


Ciutadans de catalunya! l`estatut ja es aqui !!
"¿Aprova el projecte d'Estatut d'autonomia de Catalunya?".
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, va firmar ahir el decret de convocatòria del referèndum de l'Estatut , la pregunta a la que hauran de respondre els ciutadans de Catalunya convocats a consulta serà: "¿Aprova el projecte d'Estatut d'autonomia de Catalunya?".

Es evident ja aquesta notícia, el que no es tan evident es la actitut incoherent de ERC, davant no tan sols de l`Estatut, sino davant els seus objectius politics i espero que també, socials. Pel que podem anar escoltant en les intervencions dels dirigents de ERC després de encapsalar davant l`Estatut amb el reste dels seus companys de govern a Madrid defensant-lo, al menys el que va sortir de Catalunya en un principi i que ara es un Estatut "acordat" , ara amb els resultats del reférendum de Montenegro pel qual aconsegueix la seva independència aseguren que es el que volen i Catalunya necesita després de defensar un "Estatut" i es remarca que si Montenegro es capaç, nosaltres també. Estem davant d'una altre incoherència!
Res del que te a veure amb els Balcans te res a veure amb España, ni "Montenegro" s`asembla a Catalunya ni España s`asembla en res a la Antiga Yugoslavia, Montenegro es una regió molt debilitada amb molt pocs recursos económics on conviuen tres étnies molt diferenciades: 'Montenegrins', serbis i musulmans on la majoria del 50% són 'Montenegrins'.
Per últim ERC es posa del costat del PP lamentant el lema del PSC:''el PP utilizará tu 'no' para ir contra Cataluña" afirmant que es molt fácil anar en contra del Partit Popular! Es evident que no hi ha cap linea política a seguir ni tans sols cap objectiu com a referent clar.
Volem aquest Estaut per Catalunya, per tots i totes indiferent que sigui les sigles del partit o ideologia, ja es hora que la majoria i la realitat de Catalunya sigui reconeguda !
Jordi Valls : "Hem d'adaptar el nostre autogovern a les exigències del segle XXI. L'Estatut garanteix els drets de les persones treballadores"
Zaragoza: "El PP fa de l'Estatut l'instrument polític de la seva ambició de poder"
La pre-campanya socialista pel SÍ va començar divendres amb un magnífic acte celebrat a Girona, amb la presència d’Anna Pagans, Pepe Montilla, Pasqual Maragall i José Luis Rodríguez Zapatero. Però, sense cap mena de dubte, l’arrencada de la pre-campanya del PSC ha estat marcada per l’anunci del nostre lema “el PP utilitzarà el teu no contra Catalunya” i la desmesurada reacció del PP que ha iniciat accions judicials contra Pepe Zaragoza com a responsable de campanya.
Diuen que ERC ha canviat d’eslògan. Volien posar “Diguem NO”, però resultava massa semblant al “Digues NO” del PP. Diuen que l’han canviat per “Ara toca NO”. Tornen a equivocar-se perquè el que ara toca és Catalunya. I Catalunya vol un SÍ.

2 comentarios:

tullidos dijo...

ei tomàs et felicito pel nou disseny del blog, el trobo molt atractiu amb la bandera al fons.
I pel tema de l'Estatut no val la pena discutir pq tots sabem el que és millor x Catalunya, fins i tot els burdegassos d'ERC.
SALUT!

Anónimo dijo...

Ah! que estamos en un concurso y no me había dado cuenta... tú el anterior comentarista, que pijo que eres neng.

Holaaaaa! estaís ahí, alguién que quiera contestar a este comentario.

Si al Estatut. Espero que sea cierto que es mejor para nosotros los catalanes.